Zakelijk


MEER KLANTEN, MEER PLEZIER IN JE WERK EN MEER OMZET

Mijn missie

Als tekstschrijver en marketing/communicatieadviseur help ik jou als ondernemer om die klanten te vinden die bij jou passen. Zo krijg je niet alleen meer plezier in je werk, maar krijg je ook meer omzet! Hoe? Door samen met mij te kijken welke marketing bij jou past. Hoe vind jij je ideale klant? Hoe kun jij het verschil maken voor jouw klanten en hen de juiste oplossing of product bieden? Waar sta jij voor en waar liggen jouw talenten? Hoe kun je daar het beste gebruik van maken? 


IDB COMMUNICATIE SCHRIJFT DE JUISTE WOORDEN VOOR JOUW MARKETING


Mijn hulp
Ik help jou als ondernemer om jezelf op de kaart te zetten. Door samen met jou je missie helder in kaart te brengen, zul je klanten vinden die jou en je bedrijf een boost geven. Blije betalende klanten, die graag bij jou terugkomen. En: klanten waarmee je meer omzet kunt behalen!

Mijn kracht
Weet je niet de juiste woorden te vinden om jouw bedrijf te omschrijven? Daar ligt nu juist mijn kracht: helder onder woorden brengen wat de unieke voordelen zijn van jouw producten of diensten, toegespitst op jouw doelgroep. Daarbij maak ik dankbaar gebruik van mijn marketingopleiding en eigen ervaring als zelfstandig ondernemer. Ik vertaal jouw verhaal vervolgens naar prettig leesbare teksten voor je marketing.  

Mijn ervaring
Ook ik vond het lastig om in het begin de juiste klanten te vinden en erop te blijven vertrouwen dat ik echt wel een ondernemer ben. Zat er wel iemand op mij te wachten? Was ik wel goed genoeg in mijn vak? Inmiddels kan ik beide vragen volmondig met ja beantwoorden. En daarom deel ik mijn kennis en ervaring ook graag met jou. 

Inspirerende brainstorm

Een keer brainstormen over jouw marketing en communicatie? Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we samen naar jouw sterke punten en hoe je die optimaal kunt inzetten. Samen kruipen we in de huid van jouw doelgroep voor een slim marketingconcept. Na afloop ontvang je een kort en bondig overzicht met gerichte praktische adviezen, voor de optimale communicatie met je klanten via je site, social media, mailings en drukwerk. 

Voor wie?
Ik werk zowel voor startende ondernemers als voor ervaren ondernemers die behoefte hebben aan hulp bij hun marketing. Ik help je die manier van marketing te kiezen die bij jou past. Daarnaast schrijf ik commerciele teksten voor websites, brochures of mailings. Ook voor jou ga ik graag aan de slag! 

 

Meer weten?
Kijk dan op www.idb-communicatie.nl of neem gerust contact met mij op voor de scherpe tarieven. Ons eerste kennismakingsgesprek is sowieso gratis en vrijblijvend.