Op zoek naar een freelance tekstschrijver, journalist, redacteur of marketing/communicatie-adviseur met ruime ervaring en een scherp tarief? Hulp nodig bij het schrijven van heldere commerciële teksten voor je website, brochure of mailing, of bij het schrijven van je eigen boek? Slimme tips nodig voor je social media? Samen een keer brainstormen waar jouw kracht als ondernemer ligt? Neem dan gerust contact met mij op! 


IDB Communicatie 
Sinds 2008 heb ik mijn eigen tekst- en communicatiebureau IDB Communicatie in Amsterdam. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Wat willen jouw klanten graag horen of lezen, zodat ze voor jou kiezen en niet voor een ander? Ik zet ook voor jou graag de juiste woorden op papier.  

Bewustwoording Businesscoaching 
Jouw verhaal is de basis van jouw bedrijf, en daarmee van jouw marketing. Als schrijfcoach en marketingcoach bij Bewustwoording.nl Businesscoaching help ik je graag om jouw verhaal op papier te zetten, en de marketing te kiezen die bij jouw past! Download de gratis marketingkalender, en lees elke maand mijn nieuwe marketingtips en schrijftips. Hulp nodig bij je marketing of het schrijven van je teksten? Meld je aan voor een gratis coachingsessie, de slimme marketing-apk of een van de leuke schrijftrainingen die ik geef! 

Ervaren allround redacteur en journalist
Als eindredacteur en hoofdredacteur heb ik jarenlang voor de toonaangevende vakbladen in de beautybranche gewerkt. Hierin verschenen ook vele artikelen van mijn hand over o.a. marketing, pr en bedrijfsvoering. Daarnaast zorgde ik voor de vertaling, productie en styling van diverse artikelen. Op zoek naar een ervaren journalisten voor een interview? Of ben je bezig je eigen boek te schrijven? Ik help je graag met het aanscherpen van je concept, de eindredactie van je teksten en/of de vormgeving.  

Spannend: een thriller!
Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn eerste psychologische thriller. In februari 2014 won ik de 4e plek bij de jaarlijkse schrijfwedstrijd van VrouwenThrillers.nl. De prijs: plaatsing van mijn korte verhaal 'Fatale fout' in de verhalenbundel ‘Ziek!’ van VrouwenThrillers.nl.  

Typisch Ilse:
Nieuwsgierig, nuchter en spontaan. Verslaafd aan reizen, boeken, tijdschriften, fotograferen, het strand, verse cappuccino, sushi en chocolade.


HET LAATSTE NIEUWS

Nieuwste blogs

01 juni 2018 - Op www.bewustwoording.nl deel ik regelmatig nieuwe schrijftips en nieuwe marketingtips. Wil je graag betere teksten leren schrijven, en meer effect behalen met jouw marketing? Kijk op www.bewustwoording.nl/blogs/ voor mijn meest recente artikelen. Kom je er zelf niet uit met het schrijven van je teksten of je marketing, en wil je graag feedback? Meld je dan aan voor mijn gratis (telefonische) marketing !BOOST!sessie. Dat kost je niets, alleen 20 minuten van je tijd. Ik help je graag verder! Dus schroom niet, en meld je gewoon aan. 

Nieuw: training strategische teksten schrijven

01 mei 2018 - Speciaal voor zzp'ers en marketeers heb ik een strategische schrijftraining gemaakt volgens mijn eigen I.L.S.E. methode (en nee, die naam is niet toevallig :-). Tijdens deze training van 3 uur leer ik je hoe je goede zakelijke teksten schrijft. Zoals de teksten voor je website, je berichten op social media en je mailings. ik geef je handige stappenplannen en geef je heel veel tips & tricks voor goede, zakelijke teksten waar jouw klanten bij van worden. Meer weten, nieuwsgierig naar de nieuwe data of je aanmelden? www.bewustwoording.nl/schrijftraining/